Vi servar

Skrolla ner

Din bilverkstad i Hammarö!

PS Cykel & Bilverkstad är en bilverkstad med många år i branschen. Vi servar och reparerar alla typer av bilar. Vi har även försäljning av reservdelar, däck och fälg till bilar samt dubbdäck - även till cyklar. Vi erbjuder service och reparation till bästa pris. Alla garantier gäller vid service hos MekoPartner och vi använder i huvudsak originaldelar från Mekonomen. En extra trygghet för dig är att vi på dessa lämnar 3 års garanti. Vi använder den senaste teknologin anpassad till i stort alla bilmärken och med modern diagnosutrustning finner och åtgärdar vi fel i bilens tekniska system. Vi följer alltid tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation och ger dig 12 månaders garanti på utfört arbete. Vi erbjuder även däckhotell om du inte har någon annanstans att förvara dina sommar- eller vinterdäck!

Glasförsegling

Vi behandlar dina bilrutor på ett omsorgsfullt vis som ökar tätheten på glaset. Ett extra skydd för längre hållbarhet - mindre bländande från solen och mindre slitage för ökad säkerhet.


Regndropparna glider lättare av rutan vilket innebär mindre slitage på vindrutetorkarna. Vi putsar även upp strålkastarna så de håller sig längre och får ett klarare sken. Med denna behandling försvinner även många repor.

Bestämt dig? - ring nu